Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.01.2022

Повідомлено про підозру рецидивісту, який вбив співмешканку (ФОТО)

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 36-річному чоловіку за фактом умисного протиправного заподіяння смерті, яке було вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство (п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України).

Як повідомив керівник окружної прокуратури Олександр Ільєнков, досудовим розслідуванням встановлено, що 3 січня цього року в смт Пісочин чоловік, повернувшись додому, побачив співмешканку у стані алкогольного сп’яніння та почав сваритись з нею з цього приводу.
 
У ході сварки чоловік почав бити 52-річну жінку руками та ногами по голові і тулубу. Від отриманих травм вона померла на місці злочину.
 
Досудове розслідування проводять слідчі слідчого відділу відділу поліції № 3 Харківського районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області.
 
Чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Довідково: вироком Ічнянського районного суду Чернігівської області чоловіка засуджено за ч. 1 ст. 115 КК України до 10 років позбавлення волі. 03 жовтня 2017 року звільнений з Херсонської ВК (№61) за відбуттям строку покарання.
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 2426