Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.01.2022

Викрито чоловіка, який вбив свого знайомого та втік (ФОТО)

За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області в рамках досудового розслідування за фактом умисного вбивства викрито 20-річного раніше судимого чоловіка (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 3 січня цього року молодик приїхав до свого батька у с. Огульці Валківського району. Чоловік вирішив зустрітись зі своїм старим знайомим, якого давно не бачив. У ході зустрічі між чоловіками виник конфлікт, молодик схопив ніж та завдав один удар у шию 38-річному хазяїну будинку, від чого він помер на місці.
 
Після вбивства молодик втік до м. Харкова, де переховувався від правоохоронців.
 
Проте завдяки злагодженій та спільній роботі окружної прокуратури та поліції 6 січня 2022 року втікача викрито на території Шевченківського району м. Харкова.

Наразі вирішується питання про повідомлення про підозру чоловіку.
 
Досудове розслідування проводять слідчі відділу поліції №1 Богодухівського районного управління поліції ГУНП в Харківській області.
 
Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавленням волі.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 
 

кількість переглядів: 4454