Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.06.2022

Викрали транспорт вартістю майже 2,5 млн гривень: судитимуть двох чоловіків (ФОТО)

Харківською окружною прокуратурою Харківської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт щодо двох чоловіків за фактом крадіжки, вчиненої за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану, та за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом (ч. 4 ст. 185, ч. 3 ст. 289 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у с. Котляри Харківського району  21 березня цього року двоє чоловіків 44 та 34 років приїхали на територію одного із підприємств, яке не працювало через військові дії, з метою викрадення майна.
 
Один із зловмисників заволодів екскаватором-вантажувачем вартістю майже 2,5 млн гривень. Інший, в свою чергу, викрав вібротрамбовку для щілювання ґрунту, погрузивши її до багажника автівки. Після цього чоловіки втекли з місця вчинення злочину.
 
Наразі зловмисники перебувають під вартою.
 
Обвинувальний акт направлено до Полтавського районного суду Полтавської області.
 
Досудове розслідування проводили слідчі відділу поліції № 3 Харківського районного управління поліціі № 1 ГУНП в Харківській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком.
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 2065