Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.06.2022

Фіксуємо злочини російських загарбників: прокурори провели огляд місць обстрілів окупантів та допитали постраждалих мешканців (ФОТО)

22-23 червня прокурори Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова у рамках досудового розслідування двох кримінальних проваджень за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України), провели огляд інфраструктури та житлових масивів.

Прокурори провели 20 оглядів різних об'єктів, серед яких житлові будинки, промислове підприємство та ліцей, які зазнали ракетного удару окупантів 2 березня. Також оглянуто територію заводу у Холодногірському районі м. Харкова. Нагадаємо, що 21 березня російські військові здійснили обстріл по вказаному об‘єкту.
 
Крім того, допитано 24 очевидців та потерпілих від російської агресії. 
 
Огляд проводився спільно з криміналістами слідчого управління ГУНП в Харківській області та співробітниками відділу поліції №1 Харківського районного управління поліції №3 ГУНП в Харківській області.
 
Під час оглядів виявлено та вилучено частини від боєприпасів, які будуть направлені для проведення необхідних експертних досліджень.
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 
 

кількість переглядів: 2496