Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.08.2022

Керівник окружної прокуратури перевірив стан відновлення функціонування виправної колонії, яка зазнала авіаудару російських військових (ФОТО)

4 серпня 2022 року керівник Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова відвідав виправну колонію, де провів робочу зустріч з представниками адміністрації.

Вказана держустанова навесні піддалась авіаудару країни-агресора, внаслідок чого будівлі зазнали пошкоджень та руйнувань. Засуджені були переведені до інших установ виконання покарання на території м. Харкова.
 
Очільник окружної прокуратури здійснив обхід території установи, бомбосховища, житлових та промислових зон, дільниці посиленого контролю, а також складських приміщень, медичної частини, їдальні для засуджених.
 
Під час обходу проінспектовано заходи, що вживаються керівництвом колонії для усунення наслідків бомбардування, хід ремонтних робіт, спрямованих на відбудову зруйнованих та пошкоджених приміщень. 
 
Встановлено, що на сьогодні вже відновлено належні умови для відбування покарання майже трьохсот засуджених осіб.
 
Крім того, керівник окружної прокуратури провів особистий прийом засуджених з приводу їх умов тримання та інших питань.
 
У кінці візиту увагу адміністрації колонії звернуто на необхідність подальшого забезпечення належного функціонування колонії, бомбосховища та дотримання прав засуджених у період воєнного стану.
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2193