Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2022

Вирок суду: прокурори довели вину чоловіка, який збував наркотики у Харкові (ФОТО)

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним харків’янина у придбанні, зберіганні, збуті психотропів (ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України). Йому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокурори довели вину 20-річного молодика, який придбав через месенджер канабіс і PVP, щоб у подальшому збувати їх у різних районах Харкова.
 
Придбані психотропи і наркотики чоловік зберігав у гаражі, розташованому по вул. Гвардійців Широнінців.
 
У грудні 2021 року правоохоронці провели обшук у приміщенні гаражу, у ході якого вилучили близько 90 згортків з канабісом, 30 пакунків з речовиною рослинного походження, а також понад 50 згортків та близько 50 пігулок з психотропною речовиною PVP та MDMA.
 
Встановлено, що раніше обвинувачений вже притягався до відповідальності за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. У судовому засіданні чоловік повністю визнав свою вину і розкаявся.
 
15 вересня 2022 року суддя Київського районного суду м. Харкова виніс обвинувальний вирок, яким чоловіку із застосуванням ст. 69-1 КК України призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.
 

Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2651