Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2022

Олександр Фільчаков привітав колектив з Днем працівників прокуратури (ФОТО)

«З початком повномасштабного російського вторгнення на нашу землю прокурори професійно та сумлінно, без страху продовжили виконувати свою роботу, щодня доводячи, що Закон в Україні працює, а кожен, хто його порушив, неодмінно понесе покарання», — зазначив Олександр Фільчаков.

Очільник обласної прокуратури наголосив, що сімнадцять працівників добровільно пішли на фронт та боронять Україну. 
 
«Війна забирає найкращих, вже загинуло четверо прокурорів в Україні.
 
Голова ХОВА Олег Синєгубов подякував працівникам прокуратури за роботу. «Ви — складова сил оборони Харкова та області. Ви впорались з усіма викликами з початку війни РФ проти нашої держави. Дякую кожному з вас за сумлінне виконання професійних обов‘язків. Спільними зусиллями наближаємо перемогу!»
 
«Рік тому ми з вами бачились у Харківській обласній прокуратурі та обговорювали плани на 2022 рік. Але все змінилось 24 лютого. Цей рік був надскладний для кожного з нас. Від всього депутатського корпусу Харківської обласної ради дякуємо працівникам прокуратури за нелегку роботу», — зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.
 
До привітань також приєднався голова Харківської міської ради. «Ви боретесь зі злочинністю та перемагаєте її. У воєнний час ви не залишили Харків, Україну. Завдяки вам документуються злочини РФ. Ми вистоїмо та переможемо!» — звернувся до працівників прокуратури Ігор Терехов. 
 
Начальник гарнізону м. Харків Сергій Мельник побажав кожному працівнику прокуратури щастя, злагоди, миру і подякував за плідну взаємодію з військовими.
 
Очільник СБУ в Харківській області Олександр Куць, начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко та керівник ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області Олександр Волобуєв також долучились до привітань. Очільники відомств подякували колегам за співпрацю та побажали і надалі плідно взаємодіяти заради перемоги над ворогом.
 
Працівників прокуратури нагороджено подяками та подарунками. 
 
«Ми сильні, стійкі та хоробрі, тому хочу подякувати кожному з вас за відданість справі, сміливість та відвагу у цей нелегкий час. Впевнений, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть нам завжди бути на висоті.
 
Бажаю плідної роботи та подальших успіхів у зміцненні законності та правопорядку, здоров’я, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній діяльності.
 
Разом ми щодня наближаємо нашу Перемогу!» — підсумував Олександр Фільчаков.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2380