Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2023

Прокурори викрили ще одного прихильника країни-агресора: радів на просторах інтернету обстрілам енергетичної інфраструктури України (ФОТО)

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру мешканцю смт Пісочин за фактом поширення матеріалів, у яких міститься заперечення тимчасової окупації частини території України, виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, вчиненого повторно (ч. 2 ст. 436-2, ч. 3 ст. 436-2 КК України).

За даними слідства, чоловік на власній сторінці у забороненій в Україні соціальній мережі систематично поширював проросійські дописи на підтримку дій РФ.
 
Частина його дописів, які він репостив, стосувалась ударів російської армії по об‘єктах енергетичної інфраструктури України. 
 
В одному з них було зазначено: «Россия повредила треть энергетической инфраструктуры Украины за два дня. Мало, нужно еще».
 
Правооохоронці викрили шанувальника «руського миру».
 
Досудове розслідування проводять СВ ВП №2 Харківського РУП №1 ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Харківській області.
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2359