Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2023

Вирок суду: прокурори довели вину чоловіка, який збував психотропи

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Богодухівської окружної прокуратури Харківської області суд визнав винним 28-річного чоловіка в незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту, а також збуті психотропів (ч. 2 ст. 307 КК України). Йому призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокурори довели, що чоловік, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за злочин у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, продовжив порушувати закон, збуваючи психотропи в Богодухові.
 
Спілкування з покупцями зловмисник вів у месенджері. Після оплати він залишав у схованці згорток з PVP та повідомляв «клієнтам» координати місця, де можна забрати товар.
 
Чоловіка викрили у червні 2020 року після того, як він вчергове збув PVP. Свою вину він визнав лише частково і пояснив, що не мав на меті збувати психотропи, а «покупцю» передав згортки з PVP, щоб вжити їх разом з ним.
 
Обвинувальний вирок виніс Богодухівський районний суд Харківської області. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 959