Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Прокурор Харківської області Юрій Данильченко 28 грудня 2017 року зустрівся зі студентами харківських вишів – учасниками та переможцями всеукраїнського конкурсу найкращих робіт за темами прокурорсько-слідчої діяльності.

Вітаючи майбутніх правників з перемогою, очільник прокуратури області висловив їм подяку за небайдужість до обраної професії, за бажання змінюватись і змінювати життя у власній державі.

У рамках регіонального конкурсу до прокуратури Харківської області надійшло понад 60 робіт від студентів Національного юридичного університету  ім. Я. Мудрого, Харківського національного університету внутрішніх справ та Національного авіаційного університету імені Жуковського «ХАІ».  З них відповідно до рішення конкурсної комісії 23 роботи (12 за темою «7 кроків до покращення роботи прокуратури» та 11 – «7 кроків прокурора назустріч суспільству») були направлені до ГПУ - для участі у всеукраїнському турі.

 

За результатами проведення конкурсу в ГПУ визнано 23 найкращі роботи, з яких майже кожна четверта (8)  - роботи харківських студентів.

1-10 | 11-20 | 21-24