Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

24 квітня 2019 року прокурор Харківської області Юрій Данильченко  зустрівся з головою Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в України (КМЄС) Кястутісом Ланчінскасом.

У зустрічі також взяли участь керівник операційного департаменту Удо Моллер, координатор Регіонального представництва у Харкові Вернер  Педерсен й експерти з питань регіонального співробітництва Наталія Фарелл та Соломія Рожко.

Сторони обговорили питання співробітництва прокуратури та КМЄС в Україні та вже реалізовані за понад 4 роки співпраці проекти, серед яких низка різноманітних семінарів, тренінгів та форумів, реалізація «Програми забезпечення публічної безпеки і порядку, протидії злочинності на території Харківської області на 2018-2019 роки», впровадження нової системи оцінки ефективності роботи прокурорів тощо.

Представники КМЄС повідомили, що наприкінці травня завершується строк перебування на посадах голови Місії Кястутіса Ланчінскаса та координатора Регіонального представництва КМЄС у Харкові Вернера Педерсена. Прокурор області подякував голові Місії за ефективну та важливу співпрацю. Крім того, учасники зустрічі підбили проміжні підсумки спільної діяльності та зазначили, що на цьому командна робота не закінчується, бо реалізація спільних проектів триватиме і надалі.

1-10 | 11-15