Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.01.2015

Підсумки роботи органів прокуратури Харківської області з розгляду запитів на інформацію за 2014 рік

Протягом 2014 року органами прокуратури Харківської області відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» розглянуто 331 запит на інформацію, з яких надано інформацію на 173, відмовлено у задоволенні 10 запитів, надано роз’яснення по 148. Ще 56 запитів направлено належним розпорядникам інформації.
Органами прокуратури області розглянуто 87 запитів з питань досудового розслідування, з питань організаційно-розпорядчої діяльності – 49, у тому числі про надання статистичної інформації - 11, з кадрових питань – 56, з нагляду за додержанням і застосуванням законів – 36, представництва інтересів громадян та держави в суді – 7, підтримання державного обвинувачення в суді –  2, з інших питань розглянуто 94 запита.
З метою забезпечення прозорості та відкритості діяльності органів прокуратури і створення механізмів реалізації права кожного на доступ до публічної інформації прокурорами і надалі приділятиметься належна увага виконанню вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».
кількість переглядів: 821