Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Служба Новин "Вісті": У Харкові відбувся випуск понад 1500 студентів національного університету внутрішніх справ

07.07.2017

У Харкові відбувся випуск понад 1500 студентів. Харківський національний університет внутрішніх справ випустив фацівців у галузі правознавства, психології, соціології, спеціалістів із технічного захисту інформації та сфери фінансових послуг. У 2017 року Харківський національний університету внутрішніх справ випустив 1555 студентів, тут і денна, і заочна форми навчань.

 

Юрій Данильченко прокурор Харківської області:
"Выпускник Харьковского национального университета внутренних дел - это звучит гордо. За этими выпускниками будущее, они хорошо воспитаны, они дисциплинированы. Они получили хорошее базовое юридическое образование".

 

Дипломи отримали випускники, які отримали 5 спеціальностей. Це "право", "психологія". "соціологія", "системи технічного захисту інформації", "фінанси та кредит". 160 студентів закінчили навчання з відзнакою. При чому у лавах не тільки ті, кого за традицією звуть "молоді спеціалісти". Вища або друга вища освіта у ХНУВС зацікавлює дуже різних людей.

 

Валерій Сокуренко ректор ХНУВС:
"Сьогодні ви бачили, що були люди дорослі, які вже мають професію, мають роботу, але для того, щоб зростати, їм необхідний диплом вищого гатунку".

 

Так саме другу освіту у ХНУВС отримав діючий співробітник Національної патрульної поліції України, лейтенант Віктор. Маючи диплом ХНАДУ спеціалізації транспортних систем, здобув і юридичну

 

Віктор Якунькін - випускник ХНУВС:
"Юрист - это не просто профессия, это призвание защищать граждан, их права согласно действующего законодательства"

 

Також другий диплом і в Діани Пугач.

 

Діана Пагуліч - випускниця ХНУВС:
"Дуже багато друзів та знайомих навчалися в цьому закладі і давали добрі рекомендації з приводу знань, які тут дають, тому я вирішила всежтаки вступити до цього вищого закладу".

 

Цікаво, що окрім викладачів і родин випускників привітав і почесний гість Харківської області - керівник міської ради муніципалітету міста Кутаїсі Звіаді Джавакхія.

 

 

Джерело: Служба Новин "Вісті" від 07.07.2017

кількість переглядів: 1422