Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2021

Керівник окружної прокуратури відвідав Холодногірську виправну колонію № 18 (ФОТО)

Керівник Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова Володимир Купріянов 14 травня 2021 року провів перевірку державної установи «Холодногірська виправна колонія № 18».

Державна установа «Холодногірська виправна колонія № 18» є виправною колонією середнього рівня безпеки для чоловіків, вперше засуджених до позбавлення волі за тяжкі та особливо тяжкі злочини. Станом на 14.05.2021 в установі відбувають покарання 465 засуджених.

У ході візиту керівник окружної прокуратури провів перевірку дільниці слідчого ізолятору та посиленого контролю, підприємство установи, відвідав музей установи, пекарню, продовольчий зал, лазне-пральний комплекс та спортивний зал.

Володимир Купріянов провів опитування засуджених, які знаходилися на об’єкстах відвідування, а також провів особистий прийом трьох засуджених. Кожному з них надано кваліфіковані відповіді та роз'яснення.

Керівник окружної прокуратури підкреслив важливість суворого дотримання вимог законів під час тримання осіб у вказаній установі, недопущення порушення їх конституційних прав, у тому числі на матеріально-побутове та медико-санітарне забезпечення, фактів катувань, інших жорстоких, нелюдських або таких, що принижують гідність, видів поводження і покарання.

Особлива увага зверталась щодо дотримання режимних вимог, забезпечення належних умов праці засуджених, відшкодування завданих злочинами збитків.
 
 
 
 
 
 




Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 856