Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2021

Прокурори Харківщини виграли футбольний матч у колег з Дніпропетровської обласної прокуратури (ФОТО)

У суботу, 18 вересня, відбувся футбольний матч між командами Харківської обласної прокуратури та Дніпропетровської обласної прокуратури в рамках турніру з футболу «Кубок Захисника України» серед працівників органів прокуратури.

На початку футбольного турніру між командами обласних прокуратур із вітальним словом до учасників та гостей змагання звернувся керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков, який висловив подяку Генеральному прокурору за можливість зустрітися з колегами та загартувати колектив у спортивній боротьбі.
 
«Щиро вітаю на Харківській землі команду гостей. Зі свого боку ми зробимо все, щоб ця зустріч залишилась у ваших спогадах яскравою і приємною.  Сподіваюсь, що це стане закріпленням тривалої дружби між нашими колективами. Нехай сьогодні переможе найсильніший!» - побажав успіхів командам Олександр Фільчаков.
 
Очільник обласної прокуратури підкреслив: «Футбольний турнір – це можливість для прокурорів показати свої спортивні здібності та витривалість, командний дух, вправність і вміння швидко орієнтуватись у непередбачуваних ситуаціях».
 
Під час спортивного змагання обидві команди продемонстрували яскравий футбол, потужні атаки, високий командний дух та волю до перемоги.
 
Варто зазначити, що між командами розгорілася справжня спортивна боротьба за першість, яка дружно заохочувалася вболівальниками.
 
Насиченим та цікавим був фінал, який до останньої секунди тримав у напрузі. Завдяки справжньому командному духу, самовіддачі, витримці, блискучій та завзятій грі футболістів, перемогу у футбольному матчі здобула команда Харківської обласної прокуратури, вигравши з рахунком 4:1 у суперників із Дніпра.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1602