Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.11.2021

У Харківській окружній прокуратурі Харківської області представили нового керівника (ФОТО)

5 листопада 2021 року керівник обласної прокуратури Олександр Фільчаков представив колективу Харківської окружної Харківської області нового керівника — Олександра Ільєнкова.

У вступному слові Олександр Фільчаков зазначив, що на керівників окружних прокуратур покладено надзвичайно відповідальне завдання та він очікує результативної роботи на всіх напрямках прокурорської діяльності.
 
Керівник обласної прокуратури підкреслив високий рівень професіоналізму Олександра Ільєнкова і наявність ділових якостей, необхідних для вдосконалення співпраці з іншими правоохоронними органами.
 
Новопризначений керівник окружної прокуратури запевнив, що докладатиме всіх зусиль для виконання покладених на нього завдань.
 
Довідково: Олександр Ільєнков працює в органах прокуратури з 2013 року. Перед призначенням на посаду керівника Харківської окружної прокуратури Харківської області обіймав посаду першого заступника Слобідської окружної прокуратури м. Харкова.
 
Нагадаємо, 15 березня 2021 року розпочали роботу окружні прокуратури. В оновлених органах працюють прокурори, які успішно пройшли оцінювання за критеріями професійної компетентності, етики та доброчесності.
 
Створення окружних прокуратур та атестація прокурорів, які в них працюють, — це третій етап реформи органів прокуратури.
 
Аналогічний процес пройшли прокурори Офісу Генерального прокурора та обласних прокуратур. Тестування складалося з тестів на знання законодавства, логіки та співбесіди з кадровою комісією.
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2085