Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2021

У Харківській обласній прокуратурі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників прокуратури України (ФОТО)

29 листопада 2021 року в обласній прокуратурі відбулися урочисті заходи, присвячені Дню працівників прокуратури України.

Звертаючись до колег, керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков зазначив: «Цьогоріч ми відзначили 30 років незалежності нашої Батьківщини і стільки ж виповнюється прокуратурі незалежної України, яка весь цей час стояла на сторожі прав і свобод людини і громадянина, інтересів держави та суспільства. У нас великі плани на майбутнє, нам є над чим працювати, і я впевнений, що професійний досвід, ініціативність та наполегливість працівників прокуратури служитимуть запорукою створення європейської правової держави».

Олександр Фільчаков наголосив, що прокуратура працює для людей – і саме заради них вона проходить трансформацію цінностей, підходів, організації роботи, та побажав міцного здоров'я, витримки, наснаги, успіхів, сміливості,  непохитності у служінні правді та подальших професійних досягнень заради світлого майбутнього України.
 
Працівників прокуратури зі святом привітав Харківський міський голова Ігор Терехов, побажавши отримувати задоволення від професії. Він зазначив, що завдання кожного прокурора – стояти на захисті прав та інтересів кожної людини.

Крім того, із привітанням виступили голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко та т.в.о голови Харківської обласної державної адміністрації Олександр Скакун, які подякували працівникам прокуратури за гідне і сумлінне виконання службових обов’язків, за принциповість та самовіддачу.

У свою чергу, начальник Управління Служби безпеки України в Харківській області Роман Дудін та начальник Головного управління Національної поліції області Станіслав Перлін подякували прокурорам за взаємодію та підтримання постійної комунікації.

Під час урочистостей працівників прокуратури також поздоровили народний депутат України Євген Пивоваров, голова Харківського апеляційного суду Олена Грошева, голова Господарського суду Харківської області Віталій Усатий, начальник Харківського прикордонного загону Олег Ковальчук та начальник ГУ ДСНС у Харківській області Олександр Волобуєв.

Найкращі працівники прокуратури отримали нагороди та відзнаки, а також цінні подарунки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 
 
 

кількість переглядів: 3611