Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2022

«На кожному кроці - докази звірств армії РФ проти України»: керівник Харківської обласної прокуратури відвідав звільнені від окупантів села на Харківщині (ФОТО)

З перших днів повномасштабного російського вторгнення села Мала Рогань, Бісквітне та Вільхівка опинились в окупації. Силами українських військових населені пункти було звільнені від російських загарбників.

8 травня 2022 року очільник обласної прокуратури Олександр Фільчаков спільно з слідчо-оперативною групою здійснили огляд місця події.  
 
Під час слідчих дій із залученням експертів вибухотехнічної служби Національної поліції України та НДЕКЦ МВС України виявлені та вилучені додаткові речові докази, у тому числі, залишки ворожої техніки, що в черговий раз підтверджує причетність російської армії у війні проти України.
 
Отримана інформація буде використана слідчим органом для призначення експертиз з метою отримання даних про види застосованої російськими загарбниками зброї, підтвердження місць, з яких здійснювались артилерійські обстріли, та збитків, нанесених внаслідок цих обстрілів.
 
Прокурорами Харківщини разом із співробітниками Управління СБУ в Харківській області проводиться активна цілеспрямована робота, направлена на виявлення доказів вчинення воєнних злочинів військовослужбовцями ЗС РФ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 679