Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2021

Керівник Чугуївської окружної прокуратури показав найкращий результат серед чоловіків-українців у міжконтинентальному запливі через Босфор (ФОТО)

Очільник Чугуївської окружної прокуратури Харківської області Сергій Прилуцький взяв участь та показав найкращий результат серед українських чоловіків у міжконтинентальному запливі через Босфор.

22 серпня в Стамбулі 2465 плавців з 55 країн світу взяли участь у традиційному міжконтинентальному запливі Samsung Bosphorus Crossing Continental Swimming через протоку Босфор.

Одним із учасників запливу став очільник Чугуївської окружної прокуратури Харківської області  Сергій Прилуцький, який показав найвищий результат серед наших земляків та фінішував з результатом 41 хвилина 58 секунд та посів перше місце серед чоловіків у віковій категорії 45-49 років.

Керівник окружної прокуратури повідомив, що вже 5 років професійно займається плаванням та на постійній основі відвідує басейн, де займається з тренером. Для Сергія Прилуцького це перший заплив через Босфор, до якого він почав плідно готуватися з травня цього року.

«У запливі через Босфор важко все: починаючи зі стрибка у воду та закінчуючи нагородженням. Окрему складність представляли собою сильні течії з Мармурового і Чорного морів, сильний вітер та солоність води. Фізично і психологічно нелегким моментом, де відбувається основна боротьба та конкуренція, був фініш», - поділився враженнями очільник окружної прокуратури.

Сергій Прилуцький також зазначив, що для нього заплив через Босфор, в першу чергу, випробування себе на міцність та перевірка власних сил і можливостей.
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 6626