Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2012

Прокуратурою області порушено кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень та службового підроблення посадовими особами однієї з сільських рад

Прокуратурою області 27 березня порушено кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень та службового підроблення з боку посадових осіб Черкасько-Лозівської сільської ради  Дергачівського району, що спричинило тяжкі наслідки інтересам держави, за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.365, ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України.

Встановлено, що службові особи цієї сільради, діючи умисно, перевищуючи свої службові повноваження, без розгляду відповідних питань на пленарних засіданнях сесій сільської ради у 2008 та 2009 роках, склали та видали завідомо неправдиві офіційні документи – рішення сесії сільської ради. Внаслідок цього у власність громадянам незаконно передані земельні ділянки загальною площею 32 гектари за рахунок земель сільськогосподарського призначення. Інтересам держави заподіяно збитків у розмірі понад  3 млн. 833 тис. грн.

Заступник прокурора Харківської області
старший радник юстиції                                                   Алла Линник

кількість переглядів: 77148