Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2013

Прокуратура області взяла на контроль розслідування розбою у Московському районі

Керівництво прокуратури Харківської області взяло на контроль розслідування кримінального провадження за фактом розбою у Московському районі м. Харкова.

Сьогодні, 13 листопада, близько 6.30 до міліції надійшла інформація про те, що на вул. Академіка Павлова біля торговельного центру «Таргет» група невідомих осіб вчинили бійку та пошкодили автомобіль.

На місці події правоохоронці виявили 4 пошкоджених автомобілі  (розбите скло, порізані шини).

Встановлено, що група осіб, озброєних битами, здійснила напад на громадян України. Діяльність останніх була пов’язана із валютними операціями.

За попередньою інформацією, нападників було понад 10 осіб.

Під час нападу постраждали і мешканці Російської федерації. Вони розповіли, що приїхали до Харкова за покупками і зупинились біля супермаркету, щоб обміняти валюту та придбати продукти харчування.

Серйозних травм потерпілі не отримали, але принаймні двоє з них звернулися до лікарні з незначними тілесними ушкодженнями.

Після цього група зловмисників направилась до ресторану, де спричинили тілесні ушкодження у вигляді саден обличчя охоронцю закладу. Крім того, пошкодили вхідні двері та вікна.

Після цього нападники зникли з місця події у невідомому напрямку.

Відомості про події внесені до ЄРДР за ч.2 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) та за ч.4 ст.296 (хуліганство із застосуванням предмету, заздалегідь заготованого для нанесення тілесних ушкоджень)  КК України.

Розслідування проводить міліція, призначено групу процесуальних керівників з числа прокурорських працівників.


Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3961