Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2014

Василь Синчук: Збереження громадського порядку під час травневих свят - головне завдання для правоохоронців регіону

Прокурор Харківської області Василь Синчук звернувся до мешканців регіону з попередженням про можливі провокації з боку радикально налаштованих угрупувань під час травневих свят.

«Останнім часом простежується тенденція щодо ескалації протистоянь у вихідні та на свята. Тому я звертаюся як до усіх правоохоронців області, так і до громадян з попередженням про можливе загострення ситуації різними політичними силами та спроби її дестабілізувати», - відзначив В. Синчук.

Він повідомив, що правоохоронці Харківщини у період з 1 по 4 травня нестимуть службу в посиленому режимі. Особливо контролюватимуться місця масового відпочинку громадян.

«Громадський порядок забезпечуватимуться виключно силами правоохоронних органів, як і передбачено законом. Жителі області можуть брати участь у цій роботі тільки у складі відповідних громадських формувань, утворених та зареєстрованих згідно з чинним законодавством», - сказав прокурор області.

За його словами, спроби певних груп чи окремих громадян під приводом забезпечення порядку вчинити протиправні дії припинятимуться так, як цього вимагає закон.

Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2926