Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2015

Розкрито вбивство чоловіка, тіло якого півтора року пролежало у річці. Підозрюваному обрано запобіжний захід

Прокуратура Київського району м. Харкова процесуально керує у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 38-річного мешканця Миколаївської області, труп якого знайшли в річці перев’язаним дротом з ножем у серці та з прив’язаним каменем до ніг.

Як розповів прокурор району Олександр Фільчаков, наприкінці червня неодноразово судимому 48-річному харків’янину оголошено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України) свого товариша та обрано запобіжний захід – тримання під вартою протягом 60 діб.
 
«Встановлено, що чоловік приїхав до Харкова на заробітки. Жив у будинку свого товариша, поки через гучні вечірки гостя не виселили. У січні 2014 року, коли господар будинку тривалий час був відсутній, загиблий самовільно вселився у його дім. Коли хазяїн повернувся і побачив незваного квартиранта, між ними зав’язалася сварка. Під час неї господар вбив гостя», - повідомив О. Фільчаков.
 
Щоб сховати сліди злочину, зловмисник обгорнув тіло жертви у тканину, прив’язав до нього камінь та викинув у ріку Труп чоловіка знайшли у квітні цього року у річці Харків у стані сильних гнилісних змін, але це не завадило правоохоронцям встановити особу загиблого та розкрити злочин.


Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2822