Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.12.2017

Прокуратура домоглася реального виконання рішення суду. Бомбосховище, розраховане на укриття півтисячі людей, готово до експлуатації

Харківська місцева прокуратура №1 забезпечила реальне виконання рішення Харківського окружного адміністративного суду щодо приведення у належний технічний стан 300 кв. м бомбосховища.

Як розповіла керівник місцевої прокуратури Катерина Шевцова, йдеться  про споруду цивільного захисту, яка знаходиться на балансі одного з публічних акціонерних товариств у Холодногірському районі м. Харкова. Сховище розраховане на укриття 500 осіб.
 
"Акціонерне товариство не підтримувало приміщення у належному технічному стані. Воно було не придатне для укриття населення. Приміщення не мало дверей, вентиляції, необхідних меблів, не було обладнане необхідними протипожежними засобами тощо", - повідомила К. Шевцова.
 
У березні 2017 року прокуратура звернулася до суду з вимогою зобов'язати товариство привести до ладу приміщення для укриття населення. Суд у повному обсязі задовольнив позов. Наразі недоліки усунуті. Бомбосховище готове до експлуатації.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3260