Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.02.2018

Прокуратура затвердила обвинувальний акт у справі про ДТП с 6 загиблими, яка сталася у жовтні 2017 року на вул. Сумській

Прокуратура області направила до Київського районного суду м. Харкова обвинувальний акт за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей (ч. 3 ст. 286 КК  України), відносно 20-річної харків'янки - водія "Lexus" та 49-річного водія "Volkswagen Touareg".

Як розповів начальник відділу прокуратури області Максим Блохін, досудовим розслідуванням встановлено, що обидва водія порушили Правила дорожнього руху, що призвело до загибелі 6 людей та травмування різного ступеню ще 6 осіб.
 
"Водій автомобілю "Volkswagen Touareg", який виїхав на перехрестя з порушенням Правил дорожнього руху, зіткнувся з автомобілем "Lexus", що рухався на заборонений сигнал світлофору та з перевищенням дозволеної у населених пунктах швидкості. Внаслідок зіткнення "Lexus" виїхав на тротуар, де збив пішоходів", - пояснив М. Блохін.
 
Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 18 жовтня 2017 року близько 20:40 на перехресті вул. Сумської та вул. Мечникова.
 
Наразі на вимогу прокуратури підозрювані перебувають під вартою.
 
Максимальна санкція статті передбачає 10 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 5604