Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.02.2018

Харків’янин убив бабусю-сусідку за 2,5 літри самогону. Прокуратура направила обвинувальний акт до суду

Харківська місцева прокуратура №3 направила до Орджонікідзевського районного суду м. Харкова обвинувальний акт стосовно 32-річного харків’янина, якому інкримінується умисне вбивство з корисливих мотивів та розбій  (п. 6 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187 КК України).

За інформацією керівника місцевої прокуратури Руслана Скуратовича,   досудовим розслідуванням встановлено, що у грудні минулого року безробітний чоловік, будучи напідпитку, вирішив дістати ще спиртне.
 
«Він знав, що у 78-річної сусідки є самогон, яким вона розраховувалася за допомогу по господарству. Згадав, що бабуся колись просила повісити на стіну картину. Чоловік взяв молоток і прийшов до квартири старенької та запропонував свою послугу в обмін на спиртне. Проте жінка відмовилася від допомоги п’яного робітника. Розлючений чоловік накинувся на стареньку  та став бити її молотком по голові. Від отриманих травм жінка померла. Після цього зловмисник забрав каністру з 2,5 л самогону, а також мобільні телефони жертви. Знайденими ключами від квартири зачинив за собою двері і пішов до себе додому», - розповів Р. Скуратович.
 
Наразі обвинувачений знаходиться під вартою.
 
Максимальна санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2727