Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2018

Прокуратура довела у суді вину грабіжника, який, щоб пограбувати чоловіка, представився поліцейським

Московський районний суд м. Харкова визнав винним 37-річного неодноразово судимого харків'янина в умисному нанесенні легких тілесних ушкоджень, самовільному присвоєнні владних повноважень та грабежі (ч.ч. 1,2 ст. 125, ч. 1 ст. 353, ч. 2 ст. 186 КК України).

Як розповів керівник Харківської місцевої прокуратури №4 Володимир Купріянов, суд призначив зловмиснику покарання у вигляді 4,5 років позбавлення волі.
 
"Прокуратура довела у суді, що на початку березня 2016 року зловмисник спричинив тілесні ушкодження двом жінкам. Він прийшов у гості до друзів, які мешкали у приватному секторі. Розпочалася гучна гулянка. Через деякий час сусіди попросили компанію трошки заспокоїтися і вести себе тихіше. Та замість цього гість переліз через паркан і, застосовуючи фізичну силу, почав з'ясовувати стосунки з сусідками", - розповів В. Купріянов.
 
Ще один епізод стався у січні 2017. На одній із зупинок громадського транспорту зловмисник запримітив чоловіка, який їхав з корпоративу з нагоди так званого Старого нового року. Він відійшов за зупинку справити природну потребу. Зловмисник підійшов до нього та, представившись поліцейським, став вимагати пред'явити вміст кишень. Чоловік дістав мобільний. Псевдополіцейський вихопив телефона з рук своєї жертви, вдарив чоловіка кулаком у обличчя та втік.
 
Довідково:
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2611