Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2018

Прокуратура викрила незаконну мережу збуту наркотиків поліцейським (фото)

Слідчі прокуратури Харківської області спільно з співробітниками  СБУ в області викрили мережу реалізації працівникам поліції наркотичних та психотропних речовин.

Як повідомив начальник управління прокуратури області Іван Тарасов, встановлено, що організував збут наркотиків безробітний мешканець Харкова.
 
«У своїй квартирі  він виготовляв та фасував психотропні речовини, ймовірно, амфетаміну та маріхуани. Готовий «товар»  наркоділок розповсюджував серед співробітників управління патрульної поліції Харкова, а також колишнім працівникам правоохоронних органів», -  розповів І. Тарасов.
 
Під час обшуків за місцями проживання організатора мережі  та її активних членів вилучено амфетамін, канабіс, пакувальну тару, засоби для виготовлення, фасування та вживання наркотиків, а також бойові набої до вогнепальної зброї.
 
Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання та збут наркотичних засобів, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб).
 
Наразі вирішується питання про оголошення фігурантам справи підозри та обрання запобіжного заходу.
 

Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 4136