Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2018

На вимогу прокуратури суд залишив під вартою 18-річного підозрюваного у смертельній ДТП на "зебрі"

Московський районний суд м. Харкова підтримав позицію прокуратури Харківської області та продовжив 18-річному молодику - підозрюваному у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть та завідомому залишенні без допомоги постраждалого (ч. 2 ст. 286, ч. 1 ст. 135 КК України), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Максим Блохін, наразі прокуратура передала до Московського районного суду обвинувальний акт, вже відбулося підготовче засідання у справі та суд призначив розгляд справи по суті.
 
Нагадаємо, ДТП сталася 16 січня поточного року на вул. Салтівське шосе в районі 8-го хлібозаводу. Близько 15 години автомобіль "TOYOTA CAMRY" на смерть збив 17-річного хлопця, який переходив дорогу на пішохідному переході. Водій навіть не зупинився. Машина зникла з місця події.
 
Автомобіль та водія знайшли через кілька годин після ДТП.
 
Максимальна санкція статей передбачає 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3759