Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2018

Прокуратура затвердила підозру чоловіку, що скоїв розбійний напад на літню сусідку, щоб відсвяткувати день народження

Харківська місцева прокуратура №6 повідомила про підозру раніше неодноразово засудженому 35-річному луганчанину за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Андрій Яковлев, підозрюваний переїхав разом з родиною з тимчасово окупованої території Луганщини та винаймав житло у м. Люботин. Поряд з ними мешкала самотня 81-річна бабуся. Жінка неодноразово допомогала новим сусідам, зокрема, позичала гроші.
 
На початку травня цього року чоловік, дізнавшись, що бабуся отримала пенсію, замотав обличчя темною тканиною та з ножем увірвався до сусідки. Нападник побив літню жінку та, погрожуючи розправою, забрав у неї 5 тис. грн.
 
З показань свідків, на викрадені кошти розбійник того ж дня відсвяткував свій день народження, накривши стіл для друзів.
 
Наразі за клопотанням прокуратури підозрюваний перебуває під вартою. Окрім того, щодо нього також триває розгляд двох кримінальних проваджень: у Дергачівському районному суді області – за ч. 1 ст. 187 КК України (розбій) та у Жовтневому районному суді Харкова – за ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж).
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2454