Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2018

Прокуратура розпочала розслідування за фактом перевищення влади поліцейськими у відділенні на станції "Харків-Пасажирський"

Слідчі прокуратури розслідують факт перевищення влади або службових повноважень працівниками правоохоронного органу, що супроводжувалося насильством та образою (ч. 2 ст. 365 КК України).

Наразі встановлено, що 7 липня поточного року у приміщенні відділення поліції на станції "Харків-Пасажирський" троє поліцейських Холодногірського відділу поліції ГУНП в області (старші сержанти 1989 та 1992 р.н. та капрал сектору патрульної поліції 1997 р.н.) застосовували неправомірні заходи фізичного впливу до невідомого громадянина. Відповідний відеозапис було розміщено у соціальній мережі Фейсбук.
 
Досудове розслідування триває. Встановлюються всі обставини справи, а також - особа потерпілого та особа, що зробила цей відеозапис.
 
Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
 

Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 4189