Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2018

Педофіл-рецидивіст, що зґвалтував малолітнього та намагався викрасти з дитячого майданчика ще одну дитину, проведе за ґратами 12 років

Дергачівським районним судом винесено обвинувальний вирок 45-річному рецидивісту-збоченцю за ч. 3 ст. 153, ч.3 ст. 15 ч.3 ст. 153 та ч. 2 ст. 146 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, незакінчений замах на насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом та незаконне викрадення дитини).

За інформацією керівника місцевої прокуратури Володимира Пісоцького, чоловіку присудили 12 років позбавлення волі. При цьому він уже мав судимості за аналогічні злочини (у 1998 та 2006 роках) і лише в жовтні минулого року звільнився з місць позбавлення волі.
 
Нагадаємо, 21 лютого 2018 року увечері в одному із сіл Дергачівського району нетверезий чоловік схопив на дитячому майданчику 9-річного хлопчика, натягнув йому на обличчя шапку, закрив рота, щоб не кричав, і став тягнути в бік лісосмуги. На щастя, батько дитини побачив це і відразу кинувся на допомогу. Він визволив сина, затримав кривдника і викликав правоохоронців.
 
Під час перевірки зловмисника на причетність до інших злочинів встановлено, що 4 днями раніше в сусідньому селі рецидивіст скривдив хлопчика 2005 р.н.
 
Чоловік побачив дитину увечері  поблизу залізниці. Він схопив малого та, погрожуючи фізичною розправою, потяг до посадки, розташованої неподалік. Малолітній намагався вирватись від нападника та  кликав на допомогу, однак той затулив дитині рота.
 
Затягнувши жертву до лісосмуги, збоченець, застосовуючи фізичну силу, насильно задовольнив статеву пристрасть неприродним способом. Після цього нелюд втік, бо до місця злочину прийшли друзі малого, які розшукували хлопця.
 
Наразі вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3333