Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.07.2018

Прокуратура затвердила обвинувачення водієві, який п’яним збив на смерть 7-річну дівчинку

Прокуратура Харківської області затвердила та направила до Червонозаводського районного суду м. Харкова обвинувальний акт стосовно 42-річного харків’янина, якому інкримінується порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть дитини (ч. 2 ст. 286 КК України).

За інформацією начальника відділу прокуратури області Максима Блохіна, досудовим розслідуванням встановлено, що водій мікроавтобуса Mercedes скоїв смертельну ДТП , перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.
 
«Трагедія трапилася 17 червня цього року на вул. Драгомирівській у Харкові. Обвинувачений виїхав на автопарковку поблизу супермаркету, де знаходилися  двоє дітей. Не впоравшись з управлянням, нетверезий водій збив 7-річну дівчинку і протягнув її кілька метрів. Мікроавтотубус зупинився лише після того, як врізався у будівлю супермаркету. На жаль, дитина отримала травми, несумісні з життям. Вона загинула на місці», - розповів М. Блохін.
 
Наразі обвинувачений перебуває під вартою – такий запобіжний захід  на вимогу прокуратури обрав Київський районний суд м. Харкова 19 червня 2018 року.
 
Максимальна санкція статті передбачає 8 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3533