Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2018

Дворічна дівчинка втопилася у ванній. Мати, яка залишила дитину без нагляду, за клопотанням прокуратури чекатиме суду під вартою

Ізюмський міськрайонний суд області підтримав позицію прокуратури та обрав для 34-річної жінки, донька якої потонула у ванній, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Як повідомив керівник Ізюмської місцевої прокуратури Станіслав Гальченко, подія відбулася у минулі вихідні. До правоохоронців звернувся 41-річний мешканець міста. Він повідомив, що коли прийшов додому, то  виявив метровою свою дитину. Тіло дівчинки, якій у жовтні мало виповнитися 3 роки, лежало у дитячому ліжечку.  Жінки вдома не було.
 
Як з'ясувалося, мати залишила дитину у ванній без нагляду і дівчинка втопилася. Коли жінка зрозуміла, що сталося, намагалася покінчити життя самогубством. Знайшли її на березі річки. Вона була у стані сильного алкогольного сп'яніння.
 
Жінці повідомлено про підозру за фактом залишення в небезпеці, що спричинило смерть (ч. 3 ст. 135 КК України).
 
За попередніми даними підозрювана зловживала алкоголем та наркотиками.
 
Досудове розслідування триває Встановлюються всі обставини справи. Вирішується питання щодо призначення й проведення жінці судово-психіатричної експертизи.
 
Прокуратура процесуально керує у кримінальному провадженні.  
 


Прес-служба прокуратури Харківської області
 
 

кількість переглядів: 2596