Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.08.2018

Підозрюваного у вбивстві красноградського таксиста взяли під варту (фото)

Красноградський районний суд області підтримав позицію прокуратури та обрав для 30-річного місцевого мешканця, підозрюваного у вбивстві таксиста, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як розповів начальник Красноградського відділу Первомайської місцевої прокуратури Геннадій Герман, автомобіль Daewoo Lanos із тілом на задньому сидінні виявили вранці 27 серпня на узбіччі автодороги «Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта». Як з’ясувалося,  загиблий – мешканець Краснограду, який у вільний від основної роботи час працював у службі таксі.
 
Того ж дня  викрили підозрюваного у вбивстві – неодноразово судимого місцевого мешканця. За попередніми даними, загиблий підвозив його із автовокзалу райцентру до одного із селищ району. Приїхавши до пункту призначення, пасажир вирішив викрасти авто. Для цього він жорстоко розправився з водієм, кілька разів ударивши його ножем у шию та грудну клітину. Потім він перетягнув тіло на заднє сидіння, а сам сів за кермо. Підозрюваний намагався залишити територію області, однак не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де кинув машину з тілом, а сам втік.
 
Наразі чоловіку оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства з корисливих мотивів (п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України), а також  незаконному заволодінні транспортним засобом, поєднаним із насильством (ч. 3 ст. 289 КК України).
 
Досудове розслідування триває. Максимальна санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2796