Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2018

Прокуратура розпочала розслідування щодо інциденту з гелікоптером ДСНС

Прокуратура Харківської області внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо інциденту з гелікоптером ДСНС МІ-8 за ч. 1 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту).

Учора, 6 вересня, під час гасіння лісової пожежі на території Наталинського лісництва ДП «Красноградський лісгосп» стався інцидент з пожежним гелікоптером МІ-8. На борту транспортного засобу знаходилося 5 співробітників ДСНС, ніхто з них не постраждав.
 
Наразі вирішується питання про призначення необхідних експертиз, слідчі дії тривають. Встановлюються усі обставини події. На місці події працює відомча комісія ДСНС.
 
Окрім того, Красноградський відділ Первомайської місцевої прокуратури процесуально керує у кримінальному провадженні за фактом пожежі у лісництві, розпочатому за ч.2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна).
 
Нагадаємо, загоряння на території лісгоспу сталося 6 вересня. Пожежа охопила близько 5 гектарів лісу. Вогнем пошкоджено приватний житловий буднинок. Унаслідок події загиблих і постраждалих немає, встановлюється розмір завданих збитків. На цей час пожежу локалізовано, триває гасіння поодиноких дрібних загорянь.
 
Наразі виконуються першочергові слідчі дії. Досудове розслідування триває.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3355