Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2018

Хуліган, що годину тероризував сусідів, кидаючи сокиру у вікна, отримав 5 років за ґратами

Вироком Дергачівського районного суду області 28-річного чоловіка визнано винним у хуліганстві із застосуванням сокири (ч. 4 ст. 296 КК України).

Як розповіла начальник управління прокуратури області Тетяна Сотнікова, зловмисник уже мав судимість за хуліганство. Тоді йому призначили покарання з іспитовим терміном, який на момент скоєння злочину ще не сплив. Тому до вироку чоловіку приєднали невідбуте раніше покарання, засудивши його до 5 років за ґратами.
 
Обставини справи:
 
Подія трапилася у лютому цього року в сел. Південне Дергачівського району. Нетверезий місцевий мешканець близько 11 години ночі проходив повз будинок сусіда, з яким давно конфліктував. Побачивши у вікні квартири давнього «ворога», чоловік почав гучно лаятися. На зауваження мешканців будинку він не реагував.
 
Однак на образах і лайці засуджений не зупинився. У господарській будівлі біля дому він знайшов сокиру і почав бити нею автівку сусіда. Потім  двічі кидав сокиру у вікно противника. Зброя ледь не влучила в 5-річну дитину, що теж перебувала у квартирі.
 
«Терор» тривав близько години, зупинився зловмисник лише після приїзду поліції.
 
Довідково:
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2758