Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2019

Чоловік, що з ревнощів підпалив сільський будинок культури, отримав вирок

Вироком Лозівського міськрайонного суду 32-річного чоловіка визнано винним у хуліганстві та умисному пошкодженні майна шляхом підпалу (ч. 1 ст. 296, ч. 2 ст. 194 КК України).

Як розповів заступник керівника Первомайської місцевої прокуратури Костянтин Щербак, зловмисника засудили до 3 років позбавлення волі.
 
Обставини справи:
 
8 березня минулого року засуджений підпалив сільський будинок культури. Нетверезий чоловік прийшов до закладу, щоб  побачитися зі співмешканкою, яка працювала в клубі сторожем та мала чергувати тієї ночі  Однак на робочому місці кохану не знайшов. Чоловік вирішив, що жінка зраджує його, прикриваючись роботою.
 
Помститися ревнивець вирішив у незвичний спосіб. Він заліз на дах будинку культури та підпалив його. Внаслідок пожежі сільська рада зазнала понад 400 тис. грн. збитків.
 
Більше того, на момент скоєння злочину засуджений вже перебував під слідством через хуліганство: напідпитку він розтрощив двері кафе в тому ж сільському клубі та кілька разів ударив дівчину, що зробила йому зауваження через неадекватну поведінку.

 

Довідково:
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2266