Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2019

У Харкові луганчанку викрили на спробі підкупу керівника відділення банку (фото)

Харківська місцева прокуратура № 2 спільно з УСБУ в області та Київським відділом ГУНП в області викрили  мешканку Луганщини в наданні неправомірної вигоди керівнику відділення одного з державних банків (ч. 3 ст. 369 КК України).

«За даними досудового слідства, 36-річна жінка запропонувала банківській працівниці грошову винагороду в обмін на незаконну ідентифікацію пенсійних банківських карток», - розповів керівник місцевої прокуратури Олександр Фільчаков.
 
Відповідно до запропонованої «схеми», начальник банківського відділення мала проводити ідентифікацію карток мешканців тимчасово окупованої території Луганської області без присутності самих клієнтів. Разом з тим, відповідно до вимог законодавства, така операція має здійснюватися лише в присутності власника картки.
 
За незаконні дії мешканка Луганщини надала жінці неправомірну вигоду на загальну суму 14 200 грн. Її викрили одразу після передачі чергового «траншу».
 
Наразі вирішується питання щодо затримання жінки у порядку ст. 208 КПК України та оголошення їй підозри. Тривають першочергові слідчі дії.
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2274