Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.04.2019

Екс-начальника поштового відділення засудили за службові зловживання

Вироком московського районного суду м. Харкова колишнього начальника одного з відділень поштового зв’язку Харківської дирекції ПАТ «Укрпошта» визнано винною у зловживанні службовим становищем (ч. 1 ст. 364 КК України).

Як розповів керівник Харківської місцевої прокуратури № 4 Володимир Купріянов,  суд затвердив угоду про визнання винуватості. 41-річній жінці призначено покарання у вигляді 1 року обмеження волі з іспитовим терміном на 1 рік з позбавленням  права протягом року обіймати посади, пов’язані з організаційно-розпорядчими функціями. Окрім того, вона має сплатити штраф в розмірі 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 
Нагадаємо, екс-начальник поштового відділення, користуючись службовим становищем, з березня по серпень 2018 року привласнила понад 150 тис. грн. Нестачу коштів у відділенні виявили під час чергової інвентаризації.
 
В ході досудового слідства жінка повністю відшкодувала завдані збитки та визнала вину, на підставі чого було укладено угоду про визнання винуватості з прокурором.
 
Довідково:
 
Вирок суду набув чинності.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2517