Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.04.2019

У Харкові засудили водія рейсового автобуса, який, щоб не везти безкоштовно жінку-інваліда, побив її та виштовхав із салону

Вироком Жовтневого районного суду м. Харкова 41-річного мешканця  м. Мерефи визнано винним у хуліганстві (ч. 1 ст. 296 КК України).

Як розповіла начальник управління прокуратури області Тетяна Сотнікова, чоловіка засудили до 2 років обмеження волі. Враховуючи те, що підсудний визнав вину, розкаявся у заподіяному, суд прийняв рішення про звільнення його від покарання з іспитовим терміном на 1 рік.
 
Обставини справи:
 
У листопаді минулого року чоловік працював водієм рейсового автобусу. На зупинці в Харкові до салону транспортного засобу увійшла 60-річна жінка. Пасажирка показала водію посвідчення інваліда ІІ групи, яке дає право на пільговий проїзд. Однак водій почав ображати жінку нецензурною лайкою, вимагаючи сплатити за проїзд або вийти з автобуса.
 
Пасажирка залишилися в салоні. Тоді засуджений накинувся на неї з кулаками. Він ударив жінку в груди з такою силою, що вона впала та ударилася головою об двері. Після цього, зловмисник виштовхав потерпілу з автобусу ногами та поїхав.
 
Бив та ображав літню жінку агресивний чоловік на очах в інших пасажирів. Через падіння з автобусу потерпіла отримала чисельні забої.
 
 
Прес-служба прокурвтури Харківської області

кількість переглядів: 2437