Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.04.2019

Прокуратура затвердила обвинувачення домашньому тирану, що знущався над літньою мамою

Харківська місцева прокуратура № 4 направила до Московського районного суду м. Харкова обвинувальний акт стосовно 45–річного чоловіка за домашнє насильство ( ст. 126-1 КК України).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, підозрюваний зловживає алкоголем, ніде не працює та мешкає разом з літньою матір’ю. Через асоціальний спосіб життя підозрюваний часто конфліктував з 70-річною мамою.
 
За даними слідства, син систематично знущався над літньою жінкою, ображав та принижував. За таку поведінку правопорушника неодноразово притягували до адміністративної відповідальності. Однак жодних висновків чоловік не зробив.
 
Так, на початку квітня цього року підозрюваний знову посварився з матір’ю. Словесних образ і залякувань цього разу йому виявилося замало, він підняв руку на літню жінку, завдавши матері фізичного болю та моральних страждань.
 
Тепер за свої вчинки «горе-син» відповідатиме в рамках кримінального провадження. Відповідно до санкції статті, йому загрожує до 2 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2654