Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.05.2019

Рецидивіст отримав черговий вирок за трощу припаркованих авто сокирою

Вироком Люботинського міського суду області 49-річного ізюмчанина визнано винним у хуліганстві (ч. 1 ст. 296 КК України).

За інформацією керівника Харківської місцевої прокуратури № 6 Андрія Яковлева, хулігана засудили до 3 років обмеження волі.
 
Прокуратура довела в суді, що в ніч з 7 на 8 березня цього року неодноразово судимий чоловік розтрощив камінням кілька автомобілів, припаркованих біля багатоповерхівок у м. Люботин.
 
Засуджений лише в грудні минулого року звільнився з місць позбавлення волі після 8 річного ув’язнення за розбій. Чоловік приїхав до Люботина нібито шукати роботу. Однак працевлаштуватися йому не вдалося, тому він гуляв містом та розпивав спиртне. За його словами, саме в цей час повз нього проїжджав автомобіль, який на великій швидкості в’їхав у калюжу й забруднив йому одяг.
 
Як пояснив чоловік, така ситуація викликала в нього спалах агресії. Свою злість він вилив на припарковані машини в одному з дворів міста. Нетверезий зловмисник трощив камінням дзеркала та стекла автівок. Потім він знайшов сокиру та пошкодив нею ще кілька машин. Загалом злодій розбив 6 автомобілів.
 
Один з потерпілих від дій хулігана викликав на місце події правоохоронців, які одразу затримали правопорушника.
 
Довідково:
 
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2361