Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.01.2021

Підпільна нарколабораторія у Харкові — вилучено 6 кг наркотиків і затримано чоловіка (ФОТО)

Харківська місцева прокуратура № 2 здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення та зберігання з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

За інформацією керівника місцевої прокуратури Едуарда Новікова, досудовим розслідуванням встановлено, що в одному з приватних домоволодінь Київського району м. Харкова чоловік налагодив виробництво особливо небезпечної психотропної речовини PVP з метою збуту.

У ході проведеного огляду вилучено готову психотропну речовину масою приблизно 6 кг,  загальна вартість якої на чорному ринку становить близько 500 тис. грн, а також рідини та спеціальні інгредієнти (прекурсори), спеціальне хімічне приладдя та засоби для виготовлення психотропної речовини.   

Після проведення огляду в порядку ст. 208 КПК України затримано чоловіка. Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування проводять слідчі Харківського районного управління поліції № 1. Оперативний супровід здійснюють співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Харківській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції.

Слідчі дії тривають. Призначено проведення судових експертиз вилученої психотропної речовини, а також вживаються заходи для встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




кількість переглядів: 2089