Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2021

Організував роботу нічного клубу на Московському проспекті під час карантину — судитимуть чоловіка (ФОТО)

Харківською місцевою прокуратурою №4  затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який організував роботу нічного розважального закладу під час карантину (ч. 1 ст. 325 КК України).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік, не будучи зареєстрованим як фізична особа-підприємець, уклав договір оренди нежитлового приміщення, розташованого по Московському проспекту в Харкові, щоб здійснювати підприємницьку діяльність. У зазначеному приміщенні чоловік організував роботу розважального закладу.

Незважаючи на карантинні обмеження та вимоги, встановлені Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, клуб працював після 22:00 у період, коли це було заборонено.

4 грудня 2020 року в приміщенні закладу проведено обшук, в ході якого вилучено документи, алкоголь, світлове обладнання, музичне обладнання, комп'ютери та інше.

Досудове розслідування проводили слідчі Харківського районного управління поліції №2.

Санкція статті передбачає покарання у виглядi штрафу від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
 
 
 



Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2109