Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.06.2021

Вирок суду: 3 роки позбавлення волі за зґвалтування жінки

За підтримання публічного обвинувачення Немишлянською окружною прокуратурою м. Харкова Фрунзенський районний суд м. Харкова визнав винним 35-річного чоловіка за фактом спричинення легких тілесних ушкоджень та зґвалтування (ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 152 КК України) та призначив покарання у виді 3 років позбавлення волі

За даними слідства, 35-річний мешканець Шевченківського району Харківської області приїхав вночі до м. Харкова та викликав таксі. Коли зловмисник побачив за кермом авто жінку, у нього виник злочинний умисел та він вирішив змінити маршрут, але конкретної адреси не надав, зазначивши, що сам скерує напрямок руху. Так, опинившись на одній із вулиць приватного сектору м. Харкова, 35-річний чоловік попрохав зупинити автомобіль, а потім, спричинивши жінці тілесне ушкодження, примусив останню до вчинення дії сексуального характеру.
 
Вироком Фрунзенського районного суду м. Харкова від 25.05.2021 особу визнано винною за ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 152 КК України та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі.
 
Довідково:

Вирок суду на даний час не набув чинності, триває строк апеляційного оскарження.

Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2040