Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.06.2021

Припинено діяльність незаконного грального закладу у смт. Нова Водолага Харківської області (ФОТО)

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області викрито факт незаконного зайняття гральним бізнесом в смт. Нова Водолага Харківської області.

Так, окружною прокуратурою 08.06.2021 в смт. Нова Водолага Харківської області припинено діяльність незаконного грального центру, який, всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу», надавав доступ до азартних ігор за допомогою електронного (віртуального) казино на встановлених персональних комп’ютерах.
    
Під час слідчих дій вилучено 4 комп’ютери з встановленим відповідним програмним забезпеченням, що надавало можливість доступу до азартних ігор.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 КК України, а саме незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на один рік.
 
Досудове розслідування проводять слідчі СВ відділу поліції №3 ХРУП №1, оперативний супровід здійснюють співробітники УСР в Харківській області ДСР НП України.
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2145