Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.10.2021

Збував метадон — підозрюваного закладника взято під варту (ФОТО)

За процесуального керівництва Салтівської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру мешканцю Миколаївської області за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів з метою збуту (ч. 2 ст. 307 КК України).

За інформацією керівника окружної прокуратури Руслана Скуратовича, досудовим розслідуванням встановлено, що 7 жовтня цього року 20-річний чоловік розкладав згортки з наркотичною речовиною у будинку, розташованому по вул. Гвардійців Широнінців у м. Харків. Побачивши правоохоронців, молодик намагався втекти та позбавитися згортків, проте його затримано в порядку ст. 208 КПК України.
 
Під час особистого обшуку у чоловіка вилучено декілька згортків з метадоном.
 
Крім того, виявлено два сховища у різних районах м. Харкова, де підозрюваний зберігав наркотичну речовину у великій кількості Ці сховища чоловік облаштував, щоб не зберігати наркотики у хостелі, в якому він мешкав. Усього вилучено близько 900 згортків з метадоном.
 
Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування проводять слідчі Харківського районного управління поліції №2 ГУНП в Харківській області.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2576