Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.10.2021

Прокуратура у суді домоглася реального покарання 16-річному хлопцю, який побив дівчину на очах оточуючих (ФОТО)

Завдяки принциповій позиції Слобідської окружної прокуратури м. Харкова судом визнано винним 16-річного хлопця за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 125 КК України) та призначено максимальне покарання у виді 120 годин громадських робіт.

Як повідомив керівник окружної прокуратури Ігор Білодід, досудовим розслідуванням встановлено, що на одному з телеграм-каналів міста з’явилося відео, на якому хлопець жорстоко б’є 14-річну дівчину. За невеликий проміжок часу відео з побиттям дівчини набуло резонансу у мережі.

У ході слідства встановлено, що причиною нанесення тілесних ушкоджень стали неприязні стосунки між дівчиною хлопця та потерпілою.

16-річний юнак розкаявся у скоєному та визнав свою провину.

Комінтернівським районним судом м. Харкова, з урахуванням санкції статті за умисне спричинення легких тілесних ушкоджень, обставин події, даних досудової доповіді Сектору ювенальної пробації м. Харкова філії ДУ «Центр пробації» в Харківській області, даних про умови життя та виховання неповнолітнього хлопця, призначено максимальне покарання у виді 120 годин громадських робіт.
 
Досудове розслідування проводили слідчі відділу поліції №2 Харківського районного управління №1 ГУНП в Харківській області.
 
Довідково: вирок суду не набрав законної сили, триває строк на апеляційне оскарження.
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 2687