Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2021

У Харківській окружній прокуратурі Харківської області відбулась спільна нарада щодо безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту (ФОТО)

2 грудня 2021 року в окружній прокуратурі під головуванням керівника Олександра Ільєнкова відбулась спільна нарада керівників правоохоронних та інших державних органів  щодо стану додержання вимог законодавства про забезпечення безпеки дорожнього руху, а також протидії правопорушенням у сфері безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту.

У заході взяли участь керівний склад окружної прокуратури, керівники правоохоронних органів району та органів державної виконавчої влади, а також очільники органів місцевого самоврядування та представники судової влади.

На початку виступу Олександр Ільєнков окреслив загальну ситуацію з безпекою дорожнього руху в районі та звернув увагу присутніх на існуючі проблеми, що потребують нагального плідного обговорення та вирішення.

Учасники наради окреслили низку проблемних питань, які існують в діяльності правоохоронної системи, надали оцінку стану взаємодії територіальних органів правопорядку з питань забезпечення безпеки дорожнього руху, а також протидії правопорушенням у сфері безпеки дорожнього руху.

Окрім цього, розроблено найбільші дієві шляхи подолання існуючих проблем та визначено конкретні заходи щодо підвищення рівня протидії злочинності у сфері безпеки дорожнього руху, забезпечення ефективного розслідування кримінальних правопорушень у вказаній сфері.

Очільник окружної прокуратури також окремо зупинився на питаннях профілактики та запобігання керуванню транспортними засобами особами в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

За результатами координаційної наради буде прийнято відповідну постанову та заплановані заходи для підрозділів правоохоронних органів.
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 
 

кількість переглядів: 3917